Oblíbené

Divadelní komedie Mlčeti zlato

Divadlo

Divadelní komedie Mlčeti zlato

by Katerina Martykanova

2. Června
19:00
Kongresové centrum Zlín
Tuto akci organizuje externí pořadatel, nikoli Živý Zlín. Dotazy proto směřujte přímo na pořadatele akce.

Divadelní komedie Mlčeti zlato

V pátek 2. června od 19:00 hodin se v divadelní jeviště promění pódium Velkého sálu Kongresového centra Zlín. Ve francouzské komedii Mlčeti zlato se v hlavních rolích můžete těšit na festivalovou moderátorskou dvojici Danu Morávkovou a Jana Čenského. Představení je součástí doprovodného programu Zlín Film Festivalu.

Komedie Erica Assouse v režii Antonína Procházky slibuje skvělé herecké výkony a spoustu zábavy. Hlavní postavy Gaspard a Clémence jsou ještě relativně mladí senioři s velmi slušným důchodem. Žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být.  Po jedné prudké hádce jejich syna se snachou, však dochází i mezi manželským párem k výměně názorů, při níž na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství…

"Hra Mlčeti zlato byla krásná, už když jsme si ji poprvé přečetli. A to obsazení je opravdu půvabné. Máme dvě úžasné alternované snachy, dva úžasné syny, s Honzou Čenským se máme moc rádi… Co více si přát," svěřila se Dana Morávková. Ve vedlejších rolích by se měli představit Ivanka Korolová a Robert Hájek nebo alternující František Skopal.

Její herecký manžel zase vyzdvihuje komediální prvky a potvrzuje, že se publikum bude opravdu bavit. "Dnes už není mnoho důvodů, proč by se lidé mohli zasmát," dodal k tomu trochu vážněji představitel Gasparda, Jan Čenský.

Galerie

for Divadelní komedie Mlčeti zlato

Mohlo by Vás zajímat

(Ne)skutečný příběh – muzikál Miroslava Hromádky 18. 6. Otrokovická Beseda Zobrazit
ULICE ŽIVĚ 18. 5. Tržiště Pod kaštany Zobrazit
(Ne)skutečný příběh – muzikál Miroslava Hromádky 17. 5. Kulturní centrum Vizovice Zobrazit
Top