Zlín dostal k sedmistému výročí spoustu krásných dárků. Projekt Zlín všemi smysly spojil kreativní Zlíňany, kteří vytvořili několik desítek produktů akcentujících naše město. Vznikla tak zlínská zmrzlina, cyklistická lahev, designové boty i cihlové psaníčko. Čeká vás ale také spousta gastronomických dobrodružství! Všechny produkty najdete ve speciální zážitkové mapě, kterou si můžete opatřit na náměstí Míru ve výročním Infopointu, v showroomu Živého Zlína na zámku Zlín, v zapojených podnicích a dalších spřátelených místech. Mapa je ke stažení také na webu www.zlin700.eu v rubrice Zlín všemi smysly, kde se zároveň dozvíte vše o tomto projektu.

A co je právě teď nového? V létě byste neměli minout prodejnu Adria Gold ve Zlatém Jablku. Čeká tam na vás speciální sedmistovková zmrzlina a nově také lahodná pomazánka Zlínská jablka se slaným karamelem. Těm pravým Zlíňákům nesmí doma chybět designová klíčenka s logem oslav a psaníčko Cihla, nyní také v textilní verzi. Obojí je z dílny pro.story a zakoupíte je v showroomu Živého Zlína na zámku. 

Oddaným baťovcům udělají radost výroční ponožky, které jsou nyní v prodeji v pobočce Baťa na ulici Dlouhá v limitovaném designu k letošním oslavám. Cyklisty zase potěší cyklo lahev s Jednadvacítkou z dílny Force. Zakoupíte ji na zlínské pobočce KCK Cyklosport-Mode.

Nenechte si ujít ani další produkty! Sledujte www.zlin700.eu