Chcete se společně s námi podílet na něčem, co má smysl? Po velmi úspěšném prvním ročníku akce Dny otevřených sportovišť jsme se rozhodli v roce 2023 v této akci pokračovat a podporovat sport i nadále. Zapojte se i Vy a nechejte obyvatelé Zlína, děti i dospělé, nahlédnout do zázemí sportovního klubu či spolku! 

Dny otevřených sportovišť jsme v loňském roce pořádali poprvé jako součást oslav výročí Zlín 700. Zapojilo se přes 20 zlínských sportovišť! Lidé si mohli pod dohledem profesionálů vyzkoušet sporty, které svým obyvatelům město Zlín nabízí. Cílem akce je ukázat sportovní vyžití v našem městě, ať už se jedná o sporty tradiční či sporty nové pro spoustu lidí neznámé.

Co bude vaším úkolem?

Vaším úkolem bude pro občany připravit program, ukázku tréninku, přiblížit jim sport, kterému se věnujete, v rámci jednoho či obou dní konání této akce na vaší běžné lokaci.

Co získáte?

Z naší strany Vám poskytneme: záštitu jako hlavní organizátoři této akce a samozřejmě propagaci v rámci události na sociálních sítích, ve veřejném prostoru i v tisku

Termín

Druhý ročník této akce plánujeme v termínu od 21. do 22. dubna 2023. Velkolepé zakončení sportovního víkendu proběhne na náměstí Míru v nedělí 23. dubna.

V případě zájmu se do akce zapojit nám napište na e-mail strakova@kulturazlin.cz. K e-mailu přiložte také tento formulář.

Budeme se těšit na spolupráci!